Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban, či zkrácení pro globální administrátory.


craftingclone

Hráč

14
26.4.2024 19:27

Čau všem co si jdou číst tuhle žádost o unban, či zkrácení. Už uběhla nějaká doba, tak zde žádám, můžem se do toho postupně pustit.

Před zhruba půlrokem a něco jsem dostal ban na 730dní, nebo také 2 roky za MetaGaming, arogance vůči členovi AT a historii. Jsem si všeho co jsem udělal vědom a Dzardyse naprosto v jeho interakcích chápu. 

MetaGaming


K tomuhle upřímně nemám moc co napsat, jelikož jde o poměrně těžko vysvětlitelnou záležitost. Zkrátka jsem prováděl společně s dalšími lidmi jako je @neznamy#11753 a @Markuus obchody za OOC domluvou a ještě k tomu mezi postavami, aneb. z jedné ti něco dám a ty mi to dáš na mou druhou. Zpětně se za toto moc omlouvám, bohužel jsem byl v domnění, že mi to projde, což je samozřejmě velice špatně a už by se to znovu neopakovalo!

Arogance vůči členovi AT


Po tom co se na tohle všechno přišlo mi napsal SovietDog, přičemž se mě dotazoval na různé věci skrz tuto skutečnost aby zjistil i můj pohled na věc, já byl bohužel otrávený z dění co se děli za poslední dobu okolo mě, byli to rodinné problémy, falešní kamarádi a ještě k tomu to s LeoSightem... Moc se omlouvám Soviete za to, že jsem ti nedal prostor a choval jsem se jako bezvýznamný a ničehoschopný idiot. Poučil jsem se a vím, že už bych tohle nikdy neudělal ani bych dělat neměl. Ztrácel si semnou pouze čas a já si toho nevážil. 

Historie

Historii jsem měl opravdu pestrou, bylo to převážně z mých né moc dobrých začátků, ovšem teď dokážu říci, že RPím na úrovni a to po skoro 2,000 hodinách a X letech na LeoSightu. Přísahám, že pokud bych dostal šanci vrátit se na Skimo znovu, opravdu bych udělal vše, co by bylo v mých silách, abych se zlepšil a neudělal stejnou hloupost.


Finální komentář

Na konec se chci za všechno ještě naposledy omluvit, ovšem vše bylo bohužel z mé vlastní vůle. Jsem idiot, ale tím nechci zůstat. Opravdu se polepším a nic podobného už se opakovat nebude, po návratu na skimo bych se rád zaměřil i na SocialRP s novými lidmi a optimálně bych skončil s veškerým illegálem, co se okolo mé osoby točí. 

Tuto žádost směřuji na @Puding, či kohokoliv z Globálních Administrátorů, jelikož vím, že u Dzardyse nepochodím a šanci nemám. Děkuji moc za přečtení až sem, já se loučím, hezký zbytek dne, či večera.
 
Zerro/CraftingClone out. 

F3nixar

Hráč

22
8.5.2024 17:09

Nikdo se nevyjádřil, pozoruhodné.

 

Ahoj ahoj

Jen krátký vyjádření k OOC obchodování... Jak jsem v několika vyjádřeních psal... NEZNALOST PRAVIDEL NEOMLOUVÁ. A platí to tak, kluku, i v reálným životě se zákony... NEZNALOST ZÁKONA NEOMLOUVÁ. Pravidla jsi věděl že tu jsou proboha, tak proč bys měl mít unban? Navíc narozdíl od některých bys měl být sakra rád ne? Že to je na dva roky a ne perma? Dej tomu čas kluku a přemejšlej cos udělal blbě a neotravuj tady se žádostma o unban. 

Za mě určitě proti.

Fénix out.

 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné, nevhodné vyjadřování

Sombrero

Hráč

2
8.5.2024 21:03

@F3nixar ty jsi se dnes asi fakt nudil, vidím tě na téměř každé žádosti o unban, ten svátek, co dnes je ti asi hodně hrál do karet, sesbíral jsi svůj absolutně bezcenný čas a šel jsi reagovat na příspěvky na fóru, pokud ještě Facebook nemáš, doporučuju, pro lidi jako jsi ty, to je perfektní aplikace, před spaním si dát nějaké naegované textíky a pak počítat ovečky, nemyslím si, že jsi natolik oblíbený, zkušený hráč, že by jsi mohl komentovat tyto příspěvky, pokud nemáš co s časem jdi si koupit knížku a nedělej tu ze sebe pána všeho živého... Neuvěřitelné, jak hluboko člověk může klesnout, že místo toho, aby dělal něco produktivního, jde komentovat příspěvky na fóru.. Myslím, že jsis spletl kategorii, protože toto není diskuzní fórum, minimálně tato sekce, ušetři svůj čas a jdi fakt dělat něco co by se ti v budoucnu mohlo hodit

 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Urážlivá komunikace

Powered by LeoSight IFS
LT~50